Preboda en el campo | Pol + Ingrid

En Pol i la Ingrid es casen aquest proper dissabte a Fraga.

Fa unes setmanes vam realitzar la seva sessió preboda a prop de Girona.

En Pol ens havia comentat que a la Ingrid li feia gràcia fer el reportatge en un camp de gira-sols. Així que vam aprofitar un parell de viatges que vam fer a prop de Girona per veure si trobàvem algun camp. Però no hi va haver sort, tots els que vam trobar ja estaven secs, o eren de molt difícil accés… 😦

Finalment vam decidir fer la sessió a un bosc i uns camps que vam trobar a prop de Cassà de la Selva.

Vam començar fent les fotos a la zona més boscosa, i quan vam agafar els cotxes per canviar de localització, de lluny ens va semblar veure un camp de gira-sols florits!!! No ens ho podíem creure! 🙂 Així que vam provar d’accedir-hi i… tatxánnnn!!!

No s’ha de perdre mai l’esperança ni la il·lusió!!! 😉

Weddings Art preboda PI

Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Weddings Art preboda PI Wedding's Art

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: