Preboda Santa Coloma de Farners | Anna i David & Marc

L’Anna i en David es casen al Monestir de Sant Salvi aquest mes de juliol.

Per a la seva sessió preboda, van escollir l’ermita i el castell de Farners, doncs per a ells és un lloc especial. Com no podia ser d’una altre manera, van venir acompanyats del seu fill, en Marc, qui també serà el protagonista en el seu dia. 🙂

A continuació podeu veure un resum de la sessió:

Preboda Santa Coloma 01Preboda Santa Coloma 02Preboda Santa Coloma 03Preboda Santa Coloma 04Preboda Santa Coloma 05Preboda Santa Coloma 06Preboda Santa Coloma 07Preboda Santa Coloma 08Preboda Santa Coloma 09Preboda Santa Coloma 10Preboda Santa Coloma 11Preboda Santa Coloma 12Preboda Santa Coloma 13Preboda Santa Coloma 14Preboda Santa Coloma 15Preboda Santa Coloma 16Preboda Santa Coloma 17Preboda Santa Coloma 18Preboda Santa Coloma 19Preboda Santa Coloma 20Preboda Santa Coloma 21Preboda Santa Coloma 22Preboda Santa Coloma 23Preboda Santa Coloma 24Preboda Santa Coloma 25Preboda Santa Coloma 26Preboda Santa Coloma 27Preboda Santa Coloma 28

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: