Preboda a Girona { Marina + Josep }

La Marina i en Josep es casen aquest proper mes de juny a l’Hotel Can Xiquet de Cantallops.

Fa unes setmanes vam quedar per fer la seva sessió preboda al Parc de La Devesa de Girona. Fent fotos, vam anar tirant i tirant, i gairebé per casualitat vam arribar a la vora del riu Ter, un lloc on segur repetirem per fer una sessió en un futur. 🙂

Aquí us deixem aquest resum del seu reportatge:

Preboda Girona 01Preboda Girona 02Preboda Girona 03Preboda Girona 04Preboda Girona 05Preboda Girona 06Preboda Girona 07Preboda Girona 09Preboda Girona 10Preboda Girona 11Preboda Girona 12Preboda Girona 13Preboda Girona 14Preboda Girona 15Preboda Girona 17Preboda Girona 17bPreboda Girona 19Preboda Girona 20Preboda Girona 21Preboda Girona 23Preboda Girona 25Preboda Girona 26Preboda Girona 27Preboda Girona 28Preboda Girona 29Preboda Girona 30Preboda Girona 31Preboda Girona 32Preboda Girona 37Preboda Girona 35Preboda Girona 38Preboda Girona 36Preboda Girona 39Preboda Girona 40Preboda Girona 41Preboda Girona 42Preboda Girona 43Preboda Girona 45Preboda Girona 45b

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: