Fotos casament Ermita de Sant Elm i Mas Falet | Montse & Francesc

La Montse i en Francesc es van casar a l’ermita Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.

Va ser un casament molt emotiu, i on es respirava un ambient molt íntim i familiar.  Després de la cerimònia es van desplaçar al restaurant Mas Falet, on una batucada sorpresa els esperava.

El sopar va ser tipus còctel i no hi va faltar de res. Rialles, sorpreses, emocions…

A continuació podeu veure un resum de les fotografies del seu dia:

Casament Mas Falet - Wedding's Art 01Casament Mas Falet - Wedding's Art 02Casament Mas Falet - Wedding's Art 03Casament Mas Falet - Wedding's Art 04Casament Mas Falet - Wedding's Art 05Casament Mas Falet - Wedding's Art 06Casament Mas Falet - Wedding's Art 07Casament Mas Falet - Wedding's Art 08Casament Mas Falet - Wedding's Art 09Casament Mas Falet - Wedding's Art 10Casament Mas Falet - Wedding's Art 11Casament Mas Falet - Wedding's Art 12Casament Mas Falet - Wedding's Art 13Casament Mas Falet - Wedding's Art 14Casament Mas Falet - Wedding's Art 15Casament Mas Falet - Wedding's Art 16Casament Mas Falet - Wedding's Art 17Casament Mas Falet - Wedding's Art 18Casament Mas Falet - Wedding's Art 19Casament Mas Falet - Wedding's Art 20Casament Mas Falet - Wedding's Art 21Casament Mas Falet - Wedding's Art 22Casament Mas Falet - Wedding's Art 23Casament Mas Falet - Wedding's Art 24Casament Mas Falet - Wedding's Art 25Casament Mas Falet - Wedding's Art 26Casament Mas Falet - Wedding's Art 27Casament Mas Falet - Wedding's Art 28Casament Mas Falet - Wedding's Art 29Casament Mas Falet - Wedding's Art 30Casament Mas Falet - Wedding's Art 31Casament Mas Falet - Wedding's Art 32Casament Mas Falet - Wedding's Art 33Casament Mas Falet - Wedding's Art 34Casament Mas Falet - Wedding's Art 35Casament Mas Falet - Wedding's Art 36Casament Mas Falet - Wedding's Art 37Casament Mas Falet - Wedding's Art 38Casament Mas Falet - Wedding's Art 39Casament Mas Falet - Wedding's Art 40Casament Mas Falet - Wedding's Art 41Casament Mas Falet - Wedding's Art 42Casament Mas Falet - Wedding's Art 43Casament Mas Falet - Wedding's Art 44Casament Mas Falet - Wedding's Art 45Casament Mas Falet - Wedding's Art 46Casament Mas Falet - Wedding's Art 47Casament Mas Falet - Wedding's Art 48Casament Mas Falet - Wedding's Art 49Casament Mas Falet - Wedding's Art 50Casament Mas Falet - Wedding's Art 51Casament Mas Falet - Wedding's Art 52Casament Mas Falet - Wedding's Art 53Casament Mas Falet - Wedding's Art 54Casament Mas Falet - Wedding's Art 55Casament Mas Falet - Wedding's Art 56Casament Mas Falet - Wedding's Art 58Casament Mas Falet - Wedding's Art 59Casament Mas Falet - Wedding's Art 60Casament Mas Falet - Wedding's Art 61Casament Mas Falet - Wedding's Art 62Casament Mas Falet - Wedding's Art 63Casament Mas Falet - Wedding's Art 64Casament Mas Falet - Wedding's Art 65Casament Mas Falet - Wedding's Art 66Casament Mas Falet - Wedding's Art 67Casament Mas Falet - Wedding's Art 68Casament Mas Falet - Wedding's Art 69Casament Mas Falet - Wedding's Art 70Casament Mas Falet - Wedding's Art 71Casament Mas Falet - Wedding's Art 72Casament Mas Falet - Wedding's Art 73Casament Mas Falet - Wedding's Art 74Casament Mas Falet - Wedding's Art 75Casament Mas Falet - Wedding's Art 76Casament Mas Falet - Wedding's Art 78Casament Mas Falet - Wedding's Art 79Casament Mas Falet - Wedding's Art 80Casament Mas Falet - Wedding's Art 81Casament Mas Falet - Wedding's Art 82Casament Mas Falet - Wedding's Art 83

Vestit núvia: Pronovias

Complements núvia:

Perruqueria i maquillatge: Diana Galí

Vestit nuvi:

Complements nuvi:

Església: Ermita de Sant Elm, Sant Feliu de Guíxols

Weddning Planner: Èxit Events

Restaurant: Mas Falet

Batucada:

DJ: Discomòbil MR

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: