Nadine + Mario | Fotos boda La Torre del Gall

La Nadine i en Mario es van dir “Sí, Vull” envoltats de vinyes, a la Masia La Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues, a l’Alt Penedès.

Tot i la pluja prevista, van poder gaudir d’un dia calorós amb llargues estones de Sol. :)

Va ser un casament amb molts detalls fets i pensats pels propis nuvis, molts d’ells fent referència al món del futbol. I on no hi va faltar res, riures, llàgrimes, sorpreses… Com les lletres lluminoses que els familiars van regalar als nuvis quan van entrar al restaurant, i que van presidir l’aperitiu.

A continuació podeu veure una selecció de les fotos del seu casament:

Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 001Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 002Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 003Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 004Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 005Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 006Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 007Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 008Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 009Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 010Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 011Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 012Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 013Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 014Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 015Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 016Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 017Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 018Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 019Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 020Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 021Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 022Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 023Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 024Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 025Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 026Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 027Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 028Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 029Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 030Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 031Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 032Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 033Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 034Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 035Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 036Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 037Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 038Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 039Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 040Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 041Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 042Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 043Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 044Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 045Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 046Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 047Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 048Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 049Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 050Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 051Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 052Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 053Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 054Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 055Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 056Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 057Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 058Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 059Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 060Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 061Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 062Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 063Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 064Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 065Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 066Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 067Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 068Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 069Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 070Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 071Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 072Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 073Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 074Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 075Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 076Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 077Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 078Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 079Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 080Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 081Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 082Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 083Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 084Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 085Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 086Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 087Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 088Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 089Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 090Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 091Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 092Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 093Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 094Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 095Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 096Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 097Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 098Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 099Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 100Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 101Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 102Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 103Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 104Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 105Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 106Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 107Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 108Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 109Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 110Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 111Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 112Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 113Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 114Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 115Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 116Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 117Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 118Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 119Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 120Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 121Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 122Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 123Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 124Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 125Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 126Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 127Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 128Wedding's Art - Fotos Boda Masia Torre del Gall - NM 129

Vestit núvia: Otaduy

Complements núvia: Lucia Be – Sabates: Eduardo Castillo

Perruquería i maquillatge: Hasta el moño

Ram: Laia Rodriguez

Vestit nuvi: Julian Adrados

Complements nuvi:

Masia: La Torre del Gall

Decoració: nuvis i La Torre del Gall

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: