Casament Masia La Tria {Ramon & Cristina} by Wedding’s Art

Casament Masia la Tria.

El Ramon i La Cristina van contactar amb nosaltres perquè volien fer el vídeo del seu casament, i un vídeo preboda, o com li diem nosaltres, un Love Story film.

Ens van estar explicant on es casarien, com seria el seu casament, que els agradava i que no, etc, fins que ens van parlar de la seva gran passió, que també és la nostra, les furgonetes Volkswagen i en especial la seva Peggy. A partir d’aqui, vam estar parlant de gairebé tot, i aprofitant que ells són molt experts en tot el món «furgonetero» vam aprofitar per avassallar-los a preguntes…:)

Havia sorgit una química especial, i estava clar que ens entendríem.

Després de gravar el seu Love Story, i mantenir-lo en secret, va arribar el seu gran dia. Ho van fer a plena natura, a la Masia La Tria de Perafita, Osona. Una Masia amb més de 300 anys d’història.

Rodejats d’arbres, i cavalls es van donar el «si» en una cerimònia Celta entrellaçant les seves mans amb cintes de colors, unint d’aquesta manera no només la seva persona, sinó també les seves ànimes.

Tota la decoració va anar a carreg de Molist Floristes. Simplement espectacular. En aquests casos et dónes compte que res és per casualitat. Cada racó estava cuida’t fins a l’últim detall.

A continuació podeu veure el seu Wedding Higlights, així que pugeu el volum i gaudiu del seu gran dia!

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: