Casament a Sant Pol de Mar | Sandra + David

El casament de la Sandra i en David, ha sigut el primer casament d’aquesta temporada.

Els vam conèixer tot just unes setmanes abans del seu gran dia, doncs només feia un parell de mesos que havien decidit casar-se, i quan ens van contactar nosaltres ens trobàvem de vacances. Però de seguida vam veure que ens entendríem. 🙂

Es van casar a la capella Sant Pau de Sant Pol de Mar. Un lloc idíl·lic per casar-se i amb unes vistes al mar espectaculars. A més, tot i ser un 7 de març, feia un dia esplèndid i una temperatura primaveral.

Va ser un casament molt íntim, però també molt especial. Rodejats dels més propers van dir-se el “si vull” amb un somriure d’orella a orella. I tot seguit ho van anar a celebrar a l’Hotel Gran Sol de la mateixa població.

A continuació podeu veure un resum de les fotografies d’aquell dia:

Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 01Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 02Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 03Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 04Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 05Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 06Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 07Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 08Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 09Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 10Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 11Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 12Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 13Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 14Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 15Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 16Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 17Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 18Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 19Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 20Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 21Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 22Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 23Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 24Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 25Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 26Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 27Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 28Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 29Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 30Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 31Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 32Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 33Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 34Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 35Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 36Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 37Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 38Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 39Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 40Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 41Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 42Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 43Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 44Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 45Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 46Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 47Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 48Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 49Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 50Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 51Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 52Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 53Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 54Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 55Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 56Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 57Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 58Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 59Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 60Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 61Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 62Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 63Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 64Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 65Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 66Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 67Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 68Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 69Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 70Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 71Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 72Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 73Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 74Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 75Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 76Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 77Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 78Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 79Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 80Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 81Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 82Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 83Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 84Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 85Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 86Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 87Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 88Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 89Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 90Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 91Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 92Weddings Art - Casament Sant Pol de Mar 93Vestit núvia: Mango

Perruqueria i maquillatge: Rosa Farré

Decoració floral i ram: Floristeria Sílvia Gasull

Cerimònia: Ermita de Sant Pau, Sant Pol de Mar

Restaurant: Hotel Gran Sol

Acerca de weddingsart

Wedding’s Art somos Anaïs y Àlex, fotógrafa y videógrafo respectivamente. Wedding's Art | Wedding photographer BarcelonaNos gusta viajar, reír, pasarlo bien y sobretodo disfrutar con nuestro trabajo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: